Nejnovější recenze ze sekce Konzervovaná masa
Chuťově jsou super, jako nouzovka určitě paráda. S cenou/obsahem už je to trošku horší, ale samozřejmě to není na každodenní jídlo.
- Velmi chutné
- Skvělá věc, když nestíháte vařit
Do salátů skvělé.
- 80g balení mi vyhovuje.
GymBeam Kuřecí prsa ve vlastní šťávě 155 g
Přidáno: 29. listopadu 2023
(naposledy upraveno 29. listopadu 2023)
Zakoupeno v GymBeam
- Skvělá chuť
- relativně málo soli
Výborná jemná chut
- výborné!
- uvařím přílohu, hodim maso, jídlo do 15 minut - děkuji, miluji :)
Tento produkt nema chybu. Neda se porovnavat s nicim,co najdete v ceskych obchodech. Da se pouzivat za studena i za tepla...parada a chutna uzasne!! Milujeme ho cela rodina a verim,ze ne jen my...ale zkuste ho sehnat...to neni jen tak..Tak ze 123znemecka Mooooc dekujeme !!
- Chuť a složení
Absolutně bezkonkurenční meat lunch.Moc doporučuji
Snažím se zhubnout a jíst více proteinů, ale nemám moc času na vaření, protože se z práce vracím domů pozdě. Tento produkt, spolu s proteinovými těstovinami a čili omáčkou bez cukru, mi umožňuje mít do 5 minut kompletní jídlo na stole. Paráda! A výborně chutná.
- Absolutně nejkvalitnější meat lunch ,který existuje.Neznám osobně v současné době lepší:-)
- chutné, kvalitní
moc dobrá, jedna už je fuč!
Vzdy naprosto vynikající mohu doporučit na 100% a úprava naprosto přátele ohromi
Velmi dobré
- není příliš kořeněno
- maso vypadá a chutná dobře
- maličká porce
z popisu jsem usoudil, že obdržím 100g kus masa, ale realita je taková, že je to 100g obsahu konzervy a z toho je 40g voda a 60g masa. Možná to bylo myšleno, že maso mělo 100 g v syrovém stavu, ale pokud se něco jmenuje "kuřecí maso 100g" tak čekám, že to bude 100g ve stavu v jakém mi ho prodávají, ne ve stavu v jakém kdysi někde bylo. Shledávám to tedy matoucím. V popisu ani jinde není zmíněno, že 100g kuřecího masa je 62g masa a voda.
- Rychlovka, kterou clovek jen vytahne ze spize a muze hned pouzit. Dobre dochucene.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »